Onze Partners.

Ottobock Bionic Exoskeletons

Sinds 2019 zijn we een officiële partner van Ottobock Bionic Exoskeletons, een bedrijf met 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van biomechanische en orthopedische producten. Ottobock doet al een kleine 10 jaar onderzoek naar innovatieve oplossingen om mensen met fysiek zware werkzaam heden te ontlasten en de werkomstandigheden te verbeteren. Het medisch-technologiebedrijf biedt een breed scala aan exoskeletten en ergonomische oplossingen, zie onze PAEXO -lijn. De producten worden ontwikkeld in het hoofdkantoor in Duderstadt, Duitsland. 

Hunic 

Naast OttoBock mogen we ons officiele partner van Hunic noemen. Hunic heeft zich de laatste tijd ontwikkeld op het gebied van Smart lifting. Waarmee wij bij Pre-Tec o.a. de thuisbezorgd markt als ook de ergonomische oplossingen in de zorg willen aanpakken. De eerste testen zijn al gestart. De producten zijn volledig in Duitsland ontwikkeld en worden ook daar van service voorzien. 

Darwing


We mogen ons ook officiële partner van Darwing noemen. Dankzij de samenwerking met het Japanse bedrijf Daiya, hebben we de Darwing Back ontwikkeld, een exoskelet voor de lift-squat tilbeweging. Geïnspireerd door de behoefte aan efficiëntere en veiligere werkomgevingen, hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen van exoskeletten die werknemers ondersteunen bij fysiek veeleisende taken.

Bezoek https://darwingback.com/nl/ voor meer informatie over de Darwing Back!XSENS

 


Xsens MVN Analyse is een bewegingsanalysesysteem voor het hele lichaam met 17 traagheidsbewegingstrackers. Op basis van een biomechanisch model biedt MVN Analyze 3D-gewrichtshoeken, het lichaamscentrum van de massa en ruimtelijke parameters zoals segmentpositie en oriëntatie.

Parallel is er ook een ontwikkeling met DOT Sensoren, hiermee kan men eenvoudig een beweging in kaart brengen en analyse op data uitvoeren. Beide systemen kunnen wij in samenwerking met XSENS aanbieden om de impact van braces of exoskeletten zichtbaar te  maken.  


 


Validatie van Exoskeletten in het veld. De AI van Wearhealth helpt u om de impact van preventieve interventies in te schatten in echte operationele omgevingen en daardoor de beste beslissingen te nemen voor uw organisatie. 

Er zijn verschillende programma´s waarin jouw organisatie inschatting kan maken, dit kan op basis van een eerste pre- assessment of een volle risk assessment (gebaseerd op sensor data). 


Partners bij implementatie en onderzoeksvraagstukken


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn