Succesverhalen

In de afgelopen jaren hebben we vele succesverhalen opgebouwd in verschillende branches. Wij delen deze verhalen graag.

Succesverhaal in de scheepsbouw

Royal Huisman

Royal Huisman is een Nederlandse scheepswerf. De wereldmarktleider en fabrikant van luxe jachten is opgericht in 1884 en begon als een bescheiden scheepswerf voor houten werkoten. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 280 werknemers en produceert het bekroonde superjachten. De werknemers worden uitgedaagd met veeleisende activiteiten zoals bovenhandse montage- en laswerkzaamheden. Daarom startte Royal Huisman eind 2019 met het gebruik van de IX SHOULDER AIR.

“Het team hier bij Royal Huisman is gespecialiseerd in de bouw van luxe zeil- en motorjachten. Onze medewerkers moeten langdurige en moeilijke overheadtaken uitvoeren, zoals lassen, het aanleggen van elektrische bedrading en schilderen. Ze zijn erg enthousiast over het gebruik van de IX SHOULDER AIR omdat het hen niet alleen de nodige ondersteuning biedt om deze zware taken te kunnen uitvoeren, maar het is ook zeer comfortabel om te dragen.”
Erik Slomp – Manager bij Royal Huisman

Succesverhaal in de railbouw en onderhoud

Strukton Rail

Strukton Rail heeft dagelijks ploegen- en speciale bovenleidingwerktreinen aan het werk om vernieuwing van bovenleidingen in Nederland en België uit te voeren. Door beproefde, innovatieve en volwassen technologieën- en processen in te zetten voor projectmatige bovenleiding-vernieuwingen kan een spoor-aannemerij zich op topklasseniveau ontwikkelen. De ploeg van Strukton werkt nu met de IX SHOULDER AIR voor het fysiek zware werk boven je macht. 

"Op dit moment bekijken we met een aantal partijen hoe we deze technologie kunnen door ontwikkelen, zodat de wensen van de eindgebruikers in de 2.0 en 3.0 versie van onze IX SHOULDER AIR worden verwerkt." 

Ing. Ben Kosse - Strukton Rail

 

Succesverhaal in de schoonmaak

EW Facility Services

EW Facility Services is een Nederlands Schoonmaakbedrijf.  Al 25 jaar verlenen zij diensten in de hotel-, kantoren-, leisure en zorgbranche. Tegenwoordig heeft het bedrijf 3600 medewerkers en zijn ze een belangrijke top-tien speler op de Nederlandse schoonmaakmarkt.

Schoonmaakmedewerkers voeren dagelijks fysiek zware werkzaamheden uit. Daarom zijn zij gestart met een test met de pols- en rugbraces. Uit de resultaten van de test is gebleken dat 50% van de gebruikers een PAEXO Wrist Brace zou aanbevelen en 82% de CX SOFT BACK Brace.

“Men wordt meer bewust van het lichaamsgebruik en past dit ook meer toe na gebruik van de braces. Ook ervaart men meer verlichting bij bepaalde handelingen.”

- Quote uit testresultaten 


Succesverhaal in de medische wereld

SK-Plastische Chirurgie

Erwin P. Heine, MD, MSc is een plastisch chirurg bij SK-Plastische Chirurgie. Zijn huidige aandachtsgebieden liggen op het terrein van de borstreconstructies, handchirurgie, aangezichtschirurgie en oncologische reconstructies. Een chirurg moet regelmatig urenlang met opgeheven armen opereren met als gevolg dat het precisiewerk verzwakt. Daarom heeft Erwin P. Heine, MD, MSc in 2020 gekozen voor onze IX SHOULDER AIR.

“De IX SHOULDER AIR is een zeer prettig exoskelet, waar goed mee is te werken. Het verlicht onze handeling waardoor er langer met hoge concentratie kan worden gewerkt en het vermindert de piekbelasting van mijn schouderspieren.“


Erwin P. Heine, MD, MSc – plastisch chirurg bij SK-Plastische Chirurgie
Succesverhaal in de melkveehouderij

In Nederland wordt de IX SHOULDER AIR al door meerdere melkveehouders gebruikt bij het melken. Uit de gedeelde ervaringen is gebleken dat de belasting op de schouders flink wordt gereduceerd en ze minder snel vermoeid zijn. Tegenwoordig vergoeden verzuimverzekeraars 50% tot wel 100% van de aan de aanschafwaarde. Het is dus zeer de moeite waard om hierover contact op te nemen met uw verzekeraar. 

"Wij hebben voor alle medewerkers die melkveehouders ondersteunen een IX SHOULDER AIR aangeschaft"

- Abiant te Groningen

“Als je het exoskelet goed afstelt, dan werkt hij echt heel goed. Je mist hem ook als je hem niet om hebt. Ik kan niet meer zonder.”

– Melkveehouder te Lemele

We hebben een boerenbedrijf in het oosten van het land, melken is mijn leven. Ik heb bewust niet gekozen voor een volledig geautomatiseerde melkveestal omdat ik in contact wil blijven met al mijn koeien. De veestapel is ongeveer 80 en we zien ze allemaal twee keer per dag.

Na een stevige corona aanval heb ik wat kracht en energie verloren. Ik ben op zoek gegaan naar een mogelijke manier van ondersteuning en ben uitgekomen bij de IX SHOULDER AIR.

We kwamen in contact met Joost Geuzendam van de firma Pre-Tec en we hebben de IX SHOULDER AIR twee weken getest, daarna aangeschaft en we komen nu tot de conclusie dat we niet meer zonder kunnen.

Mocht je hierover eens met ons willen praten, voel jij vrij om via Pre-Tec in contact met ons te komen, we delen graag de ervaringen. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn